Областният координатор на ГЕРБ в София Даниела Райчева, Йорданка Фандъкова и кандидати за народни

...
Областният координатор на ГЕРБ в София Даниела Райчева, Йорданка Фандъкова и кандидати за народни
Коментари Харесай

ГЕРБ-СДС регистрира листата за 25 МИР – Борисов е водач, Фандъкова е втора

Областният координатор на ГЕРБ в София Даниела Райчева, Йорданка Фандъкова и претенденти за национални представители регистрираха листата на ГЕРБ в 25 РИК – Район " Красна поляна ".

Водач на листата на ГЕРБ в 25 МИР-София е водачът на партията Бойко Борисов. Бившият столичен кмет Йорданка Фандъкова е втора в листата.

" Посланията, с които влизаме и които излъчваме, са  " постоянна България в сигурна Европа ", сподели Фандъкова и добави, че „ страната ни има потребност от сигурност, устойчиво ръководство и развиване във всички браншове “. Тя е категорична, че след три години популизъм и блуждаене, е време за прагматизъм и работа.

" Там сме добри – в работата, в ясните проекти, тъй като смяната е непрекъснат развой. Това не е брошка на ревера на някоя партия или на няколко водачи, това е непрекъснат развой, доста ясна визия, съответен проект за деяние и доста, доста работа ", съобщи Фандъкова.

С опита, който има в локалната власт и в образованието, тя акцентира, че може да способства за развиването в тези браншове. " В наше лице София ще има доста мощен глас в Народното събрание ", означи Фандъкова.

Тя уточни, че към този момент три години боксува плана за уголемение на околовръстния път от " Люлин " до " Бъкстон ". По думите й няма по какъв начин да се построи детската болница, чието строителство би трябвало да бъде ускорено, в случай че няма път, по който да стигат колите за спешна помощ до нея.

" С този мощен тим считам, че можем да пазиме прагматичните решения, работата с съответни резултати ", сподели още Фандъкова и добави, че доста време мина в придвижване по инерция,  " розови " обещания.

ГЕРБ влизат в борбата за 25 МИР – София със поръчката за положителна акция, залагайки на контакта и диалога с хората.

Областният координатор на ГЕРБ в София Даниела Райчева коментира, че потеглят на изборите на 9 юни със мощен тим, подготвен за победа.

" Радваме се, че г-н Георги Георгиев е лидер на листата на 23 МИР. През годините се е потвърдил като огромен експерт, виновен човек, правист с дълготраен опит и имаме вяра, че с лидер като него ГЕРБ в 23 МИР, в 24 МИР и в 25 МИР ще бъде победител ", сподели тя.

Припомняме, че 25 МИР – София обгръща регионите " Банкя ", " Връбница ", " Илинден ", " Красна поляна ", " Люлин ", " Надежда ", " Нови Искър " и " Овча купел ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР